Minä

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

WANTED & Look-A-Like, Dead man walking: Michael Jackson

Tosissaan viime viikolla, vai oliko se tällä viikolla, olin ostoksilla äitini kanssa Itäkeskuksessa, koska joulu oli ovella. Olen nähnyt Monkissa aivan ihanan vaalean ns. turkkitakin, ja nyt löysin vähän saman tapaisen takin H&Mstä, lastenosastolta!!!! H&M:n takki oli 40e halvempi kuin Monkissa, ja oli sopiva päällekkin. Joululahjaostosten jälkeen kävin vähän kiertelemässä, tietenkin eksyin Spirit Storeen. Ihailin ja kuvailin kenkiä. Kyselin tuotteita myyjältä, kun iski hirveä himo ostaa vaikka mitä, kun sitä pätäkkääkin oli lompakossa, hirveä ahdistus!!!! Jouduin juoksemaan kesken myyjän lausetta ulos, kirjaimellisesti, huutaen samalla: Pakko mennä, hirveä ahdistus, tekee mieli ostaa kaikkea, anteeksi!!!! =D


Menin rauhoittumaan ja lataamaan puhelimesta loppunutta akkuani Heseen, kun yllättäen huomasin, että Michael Jackson istuu viereisessä pöydässä. Indeed, dead man walking. Keräsin rohkeuteni ja pyysin häneltä lupaa kuvata häntä. Hän oli aivan otettu, ja antoi luvan. Hän oli mielstäni onnistunut saamaan hyvin kasari henkisellä pukeutumisellaan, sekä muutenkin Michael Jacksonin perusolemuksen itseensä. Pisteet kotiin. Ja kaiken lisäksi, selkeästi muotia seuraava ihminen oli kyseessä, koska kultahan on in nyt!!! =)



Keskimmäisenä siis aivan suuremmoinen Look a Like Michael Jacksonista. Mahtavaa!!!

Tänään päivä on ollut varsin rentouttava nukuimme pitkään Mikon kanssa. Olemme tehneet itsestämme vielä enemmän joulu kinkun näköistä, syömällä pizzaa. Noh ei Mikosta saa kyllä tekemälläkään, jätkä käy salilla 4 kertaa viikossa, ja on niin NAM, sanan jokaisessa merkityksessä!!!

Tämä neiti lähtee nyt chillaa. Tässä vielä biisi mistä pidän kovasti, nauttikaa, ja hyviä illan jatkoja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti