Minä

torstai 16. joulukuuta 2010

Kultaa naamaan, kulta kainalossa ja ajatuksissa sekä uusi kuusi, sentään vihreä =P

   Aamu alkoi hyvin. Heräsin, nousin join aamu kahvin. Päädyimme Mikon kanssa vielä nukkumaan toviksi, sekä nauttimaan toisistamme,koska hänen sekä minun suunitelmat muuttuivat. Lepäsimme toistemme kainalossa, mistä oli milj. kertaa vaikeampi nousta kuin ensimmäisellä kerralla aamulla. Siitä lähdin sitten onnesta soikeana vielä toiseen työhaastatteluun, itsevarmana ja iloisena päivän alusta johtuen.

Haastattelun päätyttyä, hain pikku miehen: Alexin tarhasta, ja suuntasimme myyrmäkeen ostamaan joulukuusta. Löysimmekin sen, kävimme vielä ostamassa tiimarista joitain härpäkkeitä kuuseeen, ja tietty joulutähden. Pakko hieman mainostaa, että tämä joulukuusi jonka ostin maksoi 24,90e Citymarketista. Vastaavan kokoiset kuuset maksoivat mm. Bauhausissa 89,90. Eli olen enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni.

En tiedä kuinka hyvin tuossa näkyy, mutta Alex  laittoi varmaan 6 pallon rykelmän alaoksille, koska halusi välttämättä tehdä kuuseen palloperheen =)

Kauneudesta sen verran, että tämän kuukauden look on kuulemma kulta. Näin sanoo Olivia lehti, joten käykää ihmeessä zekkaamassa kotisivuilta lisää. Vaatetuksessa suositaan jakkuja ja smokkitakkeja, myös vaatetuksesta löydät kultaa nyt helposti.




Tässä nyt joitain kultaisia tyylejä, joita pidin hauskoina. Ehkä keskimmäinen kuva on ainut mitä voi oikeasti käyttääkin yleisesti, mutta nämä muut olivat vain yksinkertaisesti todella taitavasti ja upeasti tehtyjä, joten valitsin ne myös.

Tänä iltana nukun erilläni kullastani. Toivon, että uni tulee. En saa hyvin unta koskaan muutenkaan, mutta hänen vieressään nukahtaminen on paljon helpompaa. I miss my babe. Uskon edelleenkin, että jos oikeasti tahtoo jotain tarpeeksi lujaa, niin voi saada sen. Me tahdomme toisemme todella paljon, joten toivotaan todellakin että asiat vain sutviintuvat. Ainakin on näyttänyt hyvältä. Tähän lopuksi haluan laittaa laulun, ja voitte sitten vaika kommentoida, että oliko se liian ällö söpö, vai oliko se ihan siedettävää kuunneltavaa.

Glenn Lewis- Fall again

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti