Minä

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Syksy/Talvi 2011 Trendit D&G:n tapaan

Minä olen outo lintu ja krjoitan asioista väärinpäin. Kirjoitin jo kevään trendeistä, kun minulla on kokonaan jäänyt syksyn  ja talven muotinäytöksset välistä. Tulkoon muutos, ja tässä jotain sieltä sun täältä.








Nämä kaikki asut olivat D&G:n Syksy-talvesta. On hauska huomata kuinka totta todellakin se on että ne mitkä näkyvät muualla ensiksi, todellakin tulevat muotiin joskus täälläkin. Ensimmäinen asuhan oli punainen, ja se on ollut in väri juuri nyt. Turkista näkyi kaikissa, mikä on myös ollut kova juttu tässä koko aika. Ja sen minkä huomasin kaikissa eri D&G:n vaatteiden väreissä, oli se, että jokiasesta löytyi erittäin lämpimiltä näyttäviä neuleita.

Tämän enempää en jaksa tähän asiaan paneutua, sillä tämä aika on ohi kohta. Ajattelin nyt koittaa kirjoittaa jotain ns. fiksu, enkä vain masistella. 

Pikkujoulukausi lähestyy, voisin tässä lähipäivinä tarkastella omia pikkujoulu vaatteitani, sekä antia. Olkaa kiltisti pikkujouluissa ja varovaisia, ettette jäädy ulos, siellä on nyt sen verran kylmä, että varmana saadaan kohta taas lukea lehdistä kuinka jotkut ovat jäätyneet, joten tarpeeksi päälle sinne ulos!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti