Minä

lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulu tuli, joulu meni, käteen jäi hymy ja paljon ihania lahjoja

Anteeksi kovasti kaikille, että en ole blogiani tässä päivitellyt. Päivittelen sitä nyt sitten tiuhempaa tahtiin, ja kerron viime viikon asiat ja juorut yms, heti tämän joulublogin jälkeen. Tosissaan joulu tuli sitten yllättäävän nopeasti, ja menikin nopeasti. Parempaa joulua en olisi voinut toivoa!!!
Aattona suuntasin ensimmäiseksi vaarilleni Alexin kanssa, johon tuli myös isäni ja setäni.


 Tämän kuva kollaasin sisältö, on vaarilta. Jos ihmettelette kuusen väriä(valkoinen), meidän vaarilla suolataan kuusi. On suolattu niin kauan kuin muistan. Leikkeleet laitoin Alexin kanssa, joten siitä oli pakko laittaa myös kuva. Ja joitain lahjoja, sain melkeinpä kaikkea mitä toivoin: sain lakanoita ja pussilakana settejä, koska minulla ei ole niitä paljon yhtää, ja sain aivan mahtavan keittiöväline setin, siinä oli kattiloita, kasareita, lastoja ja kauhoja, aivan mahtava, niitäkin minulta juuri puuttui. On vaari ollut korvat höröllä =). Pakko kehua vaaria nytten vielä lisää. Hän osti minulleVersacen Bright Crystal hajuvesi ja vartalovoide paketin, sekä H&M:n ihanan villapaidan, sekä luonnon valkoisen kaulaliinan, ja paljon muuta, mutta pointtina vain, että hänellä on joko erittäin hyvä maku, tai erittäin hyvät apulaiset. Sain häneltä myös koriste-esineen; Cow Parade sarjaa.



Sieltä matka jatkui äidilleni, jossa oli veljeni ja äitini mies. Siskoni on tällä hetkellä Sri Lankassa, onnekas. 



Äidiltäni ja muulta perheeltäni sain sellaista , mitkä tulivat erittäin tarpeeseen: kännykkä sekä sähköhammasharja.

 Kun perinteinen joulurundi oli tehty matka jatkui kotiin. Alex availi innokkaana lahjoja, Sanna ja hänen siskonsa Annika tulivat käymään, jotta pystyimme vaihtamaan lahjat myös. Koomista oli että olimme ostaneet sannan kanssa toisillemme melkeinpä identtiset lahjat. Ostin Sannalle Rakkaus-Muumi mukin, sekä Nomination koruun palasen. Sanna osti minulle Rakkaus-Muumi mukin, sekä Nomination korun, jossa oli kultainen sydän. Loppu illasta Mikko-murukin saapui paikalle. Hän oli ollut oman äitinsä luona. Häneltä olin saanut etukäteen lahjaksi uuden kameran, ja luonani hän avasi omansa, vaikka tiesikin toisen lahjan.



Loppu ilta meni täydellisesti. Leikimme Alexin kanssa junaradalla, hyvät ystävät tulivat käymään, ja lopulta murukin oli sylissä. Makoilimme koko illan sylikkäin, söimme, ja joimme melkein jopa yhdet glögi paukut, mutta emme sittenkään. Täydellinen lopetus joululle. Kiitos siis kaikille, jotka mahdollistivat tämän ihanan joulun.  I Love You Guys... Hyviä joulun jatkoja!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti