Minä

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Summer time SUMMER SUMMER and the photos and the love I losted.. Or did I

Moikka vaan kaikille.. Tässä luuseri joka ei ole päivittänyt blogia, koska on maannut auringossa... SORRY, jotenkin uskon silti että aika usea ymmärtää. Mut tässä vähä kuvia, ja selityksiä.. Ja muutenki infoo mitä täs on tapahtunut =D

Jäätelöt:



Eli tässä taidetaa olla jätskillä =D Kunnon herkku perseet.. Alex taas nauttii sydämensä kyllyydestä, ja


minä imeskelen kuorta kuin viimeistä päivää..


Annika puolestaan pelleili jätskillä...

Ranta:




 PAKSUNA(KO???)   Ei kait..Hah näyttää siltä kyl!!!



Siinä nyt fiilistelyä.. Leikittiin tosi paljon Alexin kanssa vedessä ja se oli ihan sairaan hauskaa. Hahahhaha.. Tais muutkin ihmset putoilla meille ku vaan minä =D Annikan kanssa tuli myös leikittyä kameralla..  On ollu mahtavaa.. Torstaina olin Pitskussa nurtsilla makoilemassa jonkun vitivalkoisen haamun kanssa =D Heh,..  Oli hauskaa.. Tosi hauskaa itseasiassa, liian hauskaa... Pelattii siinä unoa ja Frisbiitä jonka tämä neito heitti vahingossa jonnekki nokkospuskien ja valtavien vuorien päälle. Eli jotai risuja ja nokkosia isoja kiviä lohkareita sekä koloja(YÖK) oli havaittavissa.. Sieltä mä lähdin ihan äijänä sitä hakee =D En tiiä kuuinka äijältä se kyl näytti.. HEH!!!!

Illalla katottii Black Swan kyseisen herran kanssa ku se alkoi pyörii jotenki oudosti telkusta.. Heh.. Ja  oli mukavaa, mahtavaa.. Ainut huono puoli täs on nyt se.. Et mul on oikeasti ihanaa.. Hauskaa ja mahtavaa.. Se ei ole hyvä, koska unohdan kaiken negatiivisen. Unohdan kaiken pahan ja annan heti anteeksi. Koska se mitä tunnen on jotain niin vahvaa. Järki sanoo toista kuin sydän.  Pitäisi hengittää, tai hengähtää. Pitäisi katsoa ja kysyä mitä haluan. Vastaus on aina sama. Haluan meidät mutta en meidän suhdetta. Haluan hänet. Enkä voi vastustaa kiusausta, varsinkin kun nyt ku oon käyny välil siellä vähän moikkaamassa, niin meil on ollu niin mahtavaa.. Melkein vituttaa. Haluaisin niin vaan vihata ja unohtaa. Mut en halua sitä oikeasti. Oikeasti haluan vaan käpertyä syliin, ja olla maailman turvallisimmassa paikassa jonka tiedän.. Haluan sanoa, unohdan ja annan anteeksi, tulen vastaasi otan sinut kiinni.. Mutta ne sanat on jäänyt kurkkuun. Haluan pyytää anteeksi mutten pysty... Olen pieni sieni joka on aivan hukassa,en tiedä mihin mennä.. Tiedän vain minne haluan. Ja tiedn että jos sinne menen en kadu vaan kuolen. Pelkään satuttavanni itseni, koska tuntuu, että koko aika löydän lisää murheen ryynejä. Tiedän että hänkin löytää murheen ryynejä minusta. Mutta jos kaikki on niin vitun mahdotonta minkä helvetin takia emme pääse eroon toisistamme vaan vedämme toisiamme puoleen kuin paska kärpästä, kun magneetit.. Missään ei ole järkeä???!!!


WTF???????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti