Minä

perjantai 17. kesäkuuta 2011

LINKIN PARK ja yllätys humala!!!!!!

Eilen tosissaan olin Linkin Parkin keikalla, noh perus sählärinä minä unohdin kameran, sekä puhelimessani oli akku loppu, eli todistus aineistoa ei vielä ole. Tiia kuitenki otti meistä kuvia, sekä keikasta ja jopa video kuvaa. Eli tämä kaikki tulossa myöhemmin perästä.


Me menimme keikalle vasta joskus vähä yli 19. Kävimme kaupasta hakemassa yhdet siiderit ja vähä evästä(karjalanpiirakoita). Siitä nokka kohti Kaisaniemen puistoa. Joimme yhdet tosissaan jamenimme sisään. Silloi keikalla soi Die Antwoord, iha sekopäinen bändi, lavalle oli laitettu Casper the Friendly Ghost ilmapallo jolla oli törkeän kokoinen kalu =D Ja se musa oli tosi erilaista mut sairaan hyvää, siellä ne hillu tyyli vähissä vaihees ja biletti ihan täysiä. Sika hyvä lämppäri. Olikin ainut lämppäri jota nähtii.




Die Antwoordin saattelemana, astelimme anniskelu alueelle jossa tapasimme Dannin ja hänen veljensä Jonnin. Joimme ja nautimme musiikista, kunnes tuli hetken tauko, ja jäimme oottelemaan itse Linkin Parkia. Yhtä äkkiä törmäsimme ystävääni Janiin. Hän oli oman ystävänsä kanssa liikenteessä. Hengasimme hetken kunnes lähdimme moikkaamaan Tiinaa ja Annaa, jotka olivat toisessa teltassa.

Siellä hetken riehuttuamme, lädimme taas toiseen telttaan jossa näimme taas Janin, pian seurassamme oli muitakin tuttuja. Oli ihan yber kivaa, en tiiä missä vaiheessa se kihahti päähän, mutta voi jeesus, ku olinki humalassa. Jani ja kumppanit lähtivät moikkaamaan heidän tuttuansa, me päätimme tällä aikaa livahtaa taas toiseen telttaa jossa Tiina ja Anna olivat. Siellä ihmiset juttelivat toisilleen ja heittivät läppää ja nauttivat musasta. Oli ihan extra kivaa.

Sieltä hirveessä jurrissa Mikolle, jossa aloin nukkumaan melko pian nimittäin aamulla minulla oli töitä. Kuvat myöhemmi. AIVAN TAJUTTOMAN HYVÄ KEIKKA!!!!! Sen verran tullut pompittua, että jalan sääriluu on ihan hellänä ja kävely tuntuu ikävältä =( Kuvat myöhemmi musset. Toivottavasti kaikilla tulee olee oikein muksa viikonloppu, omani alkkoi vähän pepusti mutta siitä huomenna lisää!!!!

Pus baberot!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti