Minä

perjantai 4. marraskuuta 2011

Syntinen sunnuntai...

Sunnuntai tosissaa oli kaikkia paheita mitä voi vaan olla. Krapulaa minulla ei ollut, kuten eräillä. Olimme puhuneet exäni kanssa näkevämme. Niinpä päivällä painelin sinne. Siellä hetken lötköteltyämme huomasimme maidon olevan loppu. Niinpä päätimme käydä kaupassa. Kaupasta ei tarttunut pelkästään maitoa mukaan, vaan myös kaikkia mahdollisia  herkkuja, mitä ajattelimme napostella leffan aikana.

Illan menu: Pizzaa, oma valinta. Suosittelen kaikille: Tomaatti, feta, mozzarella ja pepperoni


Sipsiä, dippiä, karkkia ja limua



Ja leffoina meillä oli Paul sekä Bunraku.

Paul on leffa avaruusolennosta, eikä todellakaan mikään tavallinen avaruusolento leffa. Tämä leffa oli siis aivan loistava, niin erilainen kuin voi vaan olla.  KERRASSAAN MAHTAVA!!!!!!!


Siis suosittelen kaikille hyvän komedian arvostaville ihmisille... Loistava pätkä, en nyt halua kertoa tästä sen enempää kuitenkaan, jotta ei tule mitään paljastuksia.

Tämän katsottuamme oli vuorossa Bunraku. Ja tässä kävi vähän nolosti. Ainut mitä voin sanoa on että kaikki jotka pitävät Kill Billeistä sekä Sin city tyylisistä leffoista, on tämä hyvä pätkä niille. Minä nukahdin ensimmäisen puolen tunnin sisällä, johtuen VÄSYMYKSESTÄ, ei leffasta. JA aion katsoa tämän loppuun!!!




Kaiken kaikkiaan, mitä pvästä voi sanoa. Kaikkia syntejä paljon, eli sunnuntai minun makuuni. Oli mukavaa nauraa ja vain olla. Ilman stressiä ilman ajatuksia, aivot olivat narikassa, tästä olikin hyvä aloittaa työntäyteinen työviikko. Täydellinen viikon lopetus ja uuden aloitus!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti