Minä

torstai 17. marraskuuta 2011

Pikapäivitys: Haastis, GINA TRIKOT ja duunia, muuttoa...

Tosissaan edelleen yöt duunissa. Päivät nukun, kun herään niin melkein heti häippäänkin töihin, huomaako sitä ehkä päivityksissä???MAYBE =D Sorry...

Mul oli maanantaina haatattelu klo 15, ja mä menin sinne, mut en tienny mikä kerros, niinpä juoksin 3:n kerroksen väliä, kunnes lopulta klo 15.02 löysin oikean oven.Kukaan ei avannu ovea, niinpä minä soitin sitten yhteyshenkilölle, joka sitten oli ihmeissään kuten minäkin. Itku kurkussa lähdin lampsimaan kohti kotia, mutta matkalla huomasin Gina Trikotin ja mikä auttaa pahaan mieleen niin hyvin kuin SHOPPAILU??? Noh ei mikään =) Eiku sinne!!!!


Ostin haluamani topit:




Ja sitten ostin tietenkin sen harmaan risti topin, mut en löytäny kuvaa... 

Duuniin taas menossa klo 21 ja pääsen aamulla. Broidi tulee vahtii Alexia, koska eilen ennen työhön lähtöä sanoin Annikalle että saa miettiä, että haluaako hän enään jäädä, koska "sopimusta" ei enään noudatettu. Aamulla kun tulin kotiin, Annika oli pakannut laukkunsa. Eli se siitä sitten. Vaikka en ssanonut että hänen on lähdettävä tai mitään, niin tunnen hirveää syyllisyyttä ja pahaa mieltä.. Toisaalta olo on helpottanut, koska ei tartte enää huolehtia kaikista!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti